3 gedachten over “Freriks badkamerinstallaties

 1. Edwin van den Broek

  Hoi Chris,

  Wat leuk dat je voor jezelf bent begonnen! Bij deze wil ik je graag meegeven dat we nog steeds ontzettend blij zijn met onze badkamer en toilet! Mensen die komen kijken zijn telkens onder de indruk van de badkamer. Heel veel succes en bij de volgende klus zullen wij gelijk aan jou denken!

  Groeten,
  Edwin en Linzy

 2. Huiberts

  Chris Freriks heeft een badkamer gemaakt die volledig naar wens is gemaakt. Zijn overleg en bijstellen van wensen om tot een prachtige badkamer te komen is heel goed gegaan en de foto’s zijn al bewijs.
  Mensen die onze badkamer zien roemen de uitstraling en zien vakwerk en onthouden dit voor de toekomst om Chris te vragen.

 3. Joke en jan

  In januari/februari 2017 is onze badkamer verbouwd door Chris.
  Hij is een fijn persoon om mee te werken, denkt met je mee, komt zelf met ideen, komt zijn afspraken na. Belt netjes als hij wat later is. Hij heeft prima werk bij ons geleverd. Ook laat hij na een werkdag alles netjes achter. Heel fijn. Al met al hebben wij nu een prachtige badkamer. Prima vakwerk,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *