Recensies

28 maart 2024

Chris heeft onze badkamer volledig afgebroken en totaal opnieuw opgebouwd. Hij is in het hele project zeer professioneel en kundig geweest. Hij heeft ons goede tips gegeven en het afwerkingsniveau is echt supernetjes! Hij laat elke dag een opgeruimde werkplek achter. Verder is hij erg makkelijk in het contact en heel prettig om een paar weken over de vloed te hebben. We hoeven de komende vele jaren geen nieuwe badkamer meer, anders zouden we Chris zeker weer vragen! 

Manon en Sander

1 februari 2024

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer! Chris heeft echt fantastisch werk geleverd. Hij was erg flexibel en dacht goed mee, ook had hij mooie ideeën om tijdens het proces te realiseren. Hij is erg precies en netjes en ook nog eens heel gezellig en altijd vrolijk.

Dus: op en top een uitstekend resultaat dankzij Chris !!

Ria en Pem van Maanen

22 november 2023

Chris heeft onze wel zeer gedateerde donkere hokkerige badkamer omgetoverd naar een ruime eigentijdse functionele maar vooral zeer mooie badkamer. Elke dag fijn om de nieuwe badkamer te gebruiken. Tijdens de verbouwing begonnen we elke dag met Chris en een kopje koffie aan de keukentafel. Als erg prettig hebben wij ervaren dat Chris meedenkt hoe ontwerpdetails uitgevoerd konden worden.

Ook de door hem ingeschakelde stukadoor en timmerman, die de plafonds in de gang en de badkamer hebben gemaakt, leverden evenals Chris vakkundig werk af.

Groeten Corry en Henk

13 juni 2023

Chris is daadwerkelijk een ‘keurige badkamerinstallateur’!

Maar hij is niet alleen keurig, hij communiceert ook uitstekend, overlegt goed, heeft verstand van zaken en is prettig in de omgang. Wij zijn blij met onze prachtige badkamer en over hoe de renovatie is verlopen. Al met al is Chris een absolute aanrader!

1 december 2021

Chris is begin november met de verbouwing begonnen. De werkzaamheden zijn nu afgerond en het is echt super mooi geworden. Hij doet alles in overleg en probeert de wensen van de klant uit te laten komen. Een vakman die gezellig, kundig en nauwkeurig is. Het resultaat is een droombadkamer! Enorm bedankt. Familie Vos.

30 juni 2021

Wat superblij zijn wij met de nieuwe badkamer die Chris voor ons gerenoveerd heeft!
12 jaar geleden zijn we hier komen wonen en de badkamer was prima maar niet zoals we zelf wilden en het bad dat erin stond werd eigenlijk nooit gebruikt. Vanwege de goede recensies hebben we contact opgenomen met Chris. Hij had hele goede efficiënte ideeën en tips, hij denkt met je mee en alles is bespreekbaar. De hele badkamer is aangepakt, hij heeft alles eruit gesloopt en langzaamaan werd het een pareltje.
Alles gaat steeds in overleg, communicatie is zeer goed.
Hij werkt zeer nauwkeuring, is kundig en is ook een fijn persoon met altijd goede zin!
We zagen er erg tegenop, maar het is 100% meegevallen.
Kortom, wil je je badkamer laten plaatsen of renoveren, dan is Freriks badkamerinstallaties het perfecte bedrijf!

22 mei 2021

Wat een vakman! En gezellig ook. Chris heeft onze ideeën werkelijkheid gemaakt. Met zijn kennis en vakmanschap kan hij alles realiseren. Chris communiceert vooraf heel duidelijk en ook tijdens de werkzaamheden is er fijn overleg over hoe zaken uitgevoerd moeten gaan worden.
Een renovatie van de badkamer kun je aan Chris overlaten!
Joshua en Saar

19 maart 2021

Wat een mooi werk heeft Chris afgeleverd! We hebben een prachtige badkamer, die we nu onze wellness-ruimte noemen, zo mooi is deze geworden. Dat geldt ook voor de toilet-ruimte, die hij tegelijk aanpakte. Chris heeft ons door alle lastige beslissingen geleid, zoals vloer ophogen vanwege een afvoer die erg hoog zat, een mooi aflopende douchevloer die qua betegeling helemaal harmonieert met de betegeling van de muren en toen het waterreservoir van de toilet niet in een bestaande koof ging passen, wist hij leidingen te verleggen, waardoor het wel kon. Hij heeft een rustige manier van werken (was ook gezellig), bespreekt alles vooraf en weet altijd weer een oplossing te vinden. Kortom we zijn hartstikke tevreden met hoe hij alles gedaan heeft! Petje af, Chris! Hester en Marius

19 oktober 2020

In september 2020 hebben wij het genoegen gehad dat Chris onze badkamer onder handen heeft genomen. We hadden een globale tekening vanuit de sanitair leverancier en Chris heeft aan de hand hiervan onze droombadkamer weten te realiseren. Door zijn ervaring en inzicht heeft hij, altijd in goed overleg, bepaalde ideeën van ons veel beter tot zijn recht laten komen, dat heeft geresulteerd in een badkamer die onze verwachtingen heeft overtroffen! Voor ons is het een groot pluspunt dat Chris alle technische kennis in huis heeft om zelf de badkamer van A tot Z te verbouwen, hierdoor hoef je niet met meerdere partijen zaken te doen, en is het makkelijk om overleg te hebben over bepaalde zaken. Daarbij was het ook erg gezellig met Chris! Wij raden Chris van harte aan!

Marcel en Juliette Verzijl

19 februari 2020

Vandaag onze nieuwe doucheruimte helemaal klaar. Zijn er heel blij mee. Chris heeft prima werk geleverd. Altijd overleg en weet waar hij het over heeft en heeft oplossingen voor als er soms iets niet gaat zoals het zou moeten gaan. Kunnen hem van harte aanbevelen. Wij waren heel blij met Chris.

Thea Hagen

23 oktober 2016

Mevrouw Knuiman:

Via via zijn wij bij Chris Freriks terecht gekomen. We hadden zijn site niet eens gezien maar al direct bij de eerste kennismaking voelde het goed, vertrouwd. Zijn slogan “uw keurige badkamerinstallateur” maakt hij aan alle kanten waar; keurig als mens en keurig als vakman.
Wij sluiten ons aan bij alle vorige recencies en zijn eigen voorwoord! We blijven anders in herhaling vallen, het klopt allemaal wat er in staat!
De gehele badkamer werd vernieuwd. Normaal gesproken hik je dan vaak tegen de rotzooi/kabaal, beetje inbreuk op je privacy aan , maar ditmaal verliep alles heel relaxt.
Wij zijn ontzettend blij met onze droombadkamer! Mensen die onze badkamer hebben gezien zijn erg onder de indruk van zijn vakwerk,, je ziet het meteen. Zij, maar ook wij, zullen bij een volgende klus zeker aan Chris denken!! Wij raden Freriks Badkamerinstallaties dan ook zeker bij iedereen aan.

IMG_3053IMG_3047

 
8 april 2015
 
De heer Luijcks:
 
Wegens een lekkage in onze badkamer moest het douchegedeelte helemaal vervangen worden. Bovendien was er schade aan de muren op de overloop en de slaapkamermuren. Via via zijn we bij Freriks terecht gekomen en ik wij zijn dik tevreden. Deze vrolijke creatieve vakman was van de start van het project tot het einde behulpzaam, stelde gerust, dacht mee en nam initiatief. En wat een vakman! Hij heeft het project (zoals de slogan al zegt) als een keurige vakman afgerond en we zijn ontzettend blij met het resultaat. De badkamer is nu veel mooier dan dat hij was! Chris is een vrolijke noot en een erg sympatieke vent. Mensen, ik kan jullie Freriks badkamerinstallaties van harte aanbevelen!
 
Luijcks
 
18 augustus 2014:
 
De heer Boomkens: (verzekeringsklus, betreft herstel n.a.v. lekkage)
 
We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Dank voor de goede service.
 
IMG_6819IMG_6818
 
26 juli 2014
 
De heer en mevrouw Pronk:
 

“Wij hebben in juni 2014 onze 34 jaar oude badkamer laten renoveren, zeg maar vanaf de grond toe laten opbouwen, door het jonge installatiebedrijf Freriks Badkamerinstallaties. Wat ons bij de zoektocht naar een installatiebedrijf opviel, was de indruk die de site gaf en vooral de subtiele, bijna onopvallende, slogan “uw keurige badkamerinstallateur”. Dat maakte nieuwsgierig. Evenals de foto’s van lopende/afgeronde projecten. Ook het daaropvolgend gesprek met de heer Freriks boezemde vertrouwen in. Dat vertrouwen is niet beschaamd. De badkamer is een plaatje geworden, waar vakmanschap vanaf straalt.

De heer Freriks verricht alle voorkomende disciplines zelf: (elektriciteits-, loodgieters-, timmer-, stukadoors-, en tegelwerk). Dat hebben wij als zeer plezierig ervaren. Aanspreekpunt en uitvoering in een hand. Installateur Freriks luistert goed naar wat de klant wil, denkt vanuit zijn vakkennis en ervaring kritisch mee en komt zo nodig met verbetersuggesties in het ontwerp.

Kenmerk van de heer Freriks is, dat hij niet alleen tevreden is als de klant tevreden is, maar pas als ook hijzelf tevreden is. Je ziet dat hij plezier heeft in zijn werk. Dat hoor je ook, alhoewel hij de Voice of Holland er niet mee zal winnen. Wie hij wel voor zich heeft gewonnen, is een in alle opzichten tevreden klant: vakwerk tegen een faire prijs. Bedankt Chris”.

IMG_6288.jpg IMG_6805 20140726_153131 Pronk

 
19 juli 2014
 
De heer Huiberts:
 
Chris Freriks heeft een badkamer gemaakt die volledig naar wens is gemaakt. Zijn overleg en bijstellen van wensen om tot een prachtige badkamer te komen is heel goed gegaan en de foto’s zijn al bewijs.
Mensen die onze badkamer zien roemen de uitstraling en zien vakwerk en onthouden dit voor de toekomst om Chris  te vragen.
 
IMG_6777IMG_6776IMG_6775
 
8 juli 2014
 
Mail van klant ontvangen, lopend project in Huissen.
 

Onze altijd opgewekte badkamerspecialist druk aan het werk.

opgewekte
 
 
11 juli 2014
 
Geplaatst op Facebook door de heer Huiberts.
 
Anton Huiberts Wij zijn super tevreden met het resultaat. Wat wij wilden heeft Chris waar gemaakt en goed in overleg.
 
IMG_6776IMG_6777IMG_6775
 
16 mei 2014
 
Geplaatst op Facebook door De heer Derks.
 
Willem Derks Trouwens, nieuwe badkamer, is die mooi of is die mooi??????
Alles gekocht via “de Home Garden Shop”
Chris Freriks, heeft dit moois voor ons gebouwd en geïnstalleerd.
Een echt stukje professioneel werk.
 
IMG_6645
 

29 april 2014

Hoi Chris,

Wat leuk dat je voor jezelf bent begonnen! Bij deze wil ik je graag meegeven dat we nog steeds ontzettend blij zijn met onze badkamer en toilet! Mensen die komen kijken zijn telkens onder de indruk van de badkamer. Heel veel succes en bij de volgende klus zullen wij gelijk aan jou denken!

Groeten,
Edwin en Linz

13 gedachten over “Recensies

 1. Fam. Knuiman

  Via via zijn wij bij Chris Freriks terecht gekomen. We hadden zijn site niet eens gezien maar al direct bij de eerste kennismaking voelde het goed, vertrouwd. Zijn slogan “uw keurige badkamerinstallateur” maakt hij aan alle kanten waar; keurig als mens en keurig als vakman.
  Wij sluiten ons aan bij alle vorige recencies en zijn eigen voorwoord! We blijven anders in herhaling vallen, het klopt allemaal wat er in staat!
  De gehele badkamer werd vernieuwd. Normaal gesproken hik je dan vaak tegen de rotzooi/kabaal, beetje inbreuk op je privacy aan , maar ditmaal verliep alles heel relaxt.
  Wij zijn ontzettend blij met onze droombadkamer! Mensen die onze badkamer hebben gezien zijn erg onder de indruk van zijn vakwerk,, je ziet het meteen. Zij, maar ook wij, zullen bij een volgende klus zeker aan Chris denken!! Wij raden Freriks Badkamerinstallaties dan ook zeker bij iedereen aan!

  Reageren
 2. Hans de Vries

  Ik heb de recensie van de fam. Knuiman gelezen en ik herken de beschrijving van Chris als mens en als vakman. Ben het dus roerend met de mening van Fam. Knuiman eens. Het resultaat van zijn werk is echt heel goed! We zijn erg tevreden over de manier waarop de klus gedaan is.

  Gr.: Hans de Vries/ Henny Groot

  Reageren
 3. Tino Schubert

  Chris hebben we ondervonden als een goed vakman, meedenkend (en daarmee mede-oplossend), afspraken nakomend, altijd bereikbaar en zeer servicegericht. Bij hem is de koning klant en het resultaat mag er zijn.
  Bedankt Chris,
  Groeten,

  Tino & Priscilla

  Reageren
 4. Hans en Linda Wissink

  Chris heeft bij ons een badkamer en toilet gerenoveerd, waarover wij zeer tevreden zijn.
  Hij denkt vooruit, werkt nauwkeurig en netjes en overlegt op een prettige wijze.
  Kortom Chris verdient een dikke 8!

  Groeten,
  Hans en Linda Wissink

  Reageren
 5. Marian en Dinie langedijk

  In November 2016 is onze badkamer en 2 toiletten geheel gerenoveerd. Vanaf het begin tot aan het eind heeft chris met ons mee gedacht en rekening gehouden met onze wensen. Het was niet niks zowel voor ons als voor hem. Maar het eind resultaat mag er dan ook zeker wezen. De gehele renovatie heeft plaats gevonden in een gezellige sfeer. Wij raden Freriks badkamerinstallaties dan ook zeker aan voor keurig en grondig vakwerk.

  Marian en Dinie Langedijk

  Reageren
 6. Ton en Jose

  Via Sanidirect in Duiven zijn we voor het geheel vernieuwen van onze badkamer in contact gekomen met Chris Freriks. Bij onze eerste kennismaking voelde het al meteen goed en vertrouwd. Zijn slogan “uw keurige badkamerinstallateur” maakt hij aan alle kanten waar; keurig als mens en keurig als vakman.
  Hij heeft de onze badkamer op een super professionele manier geheel vernieuwd. En het resultaat mag er wezen.
  We zijn erg blij met het werk dat Chris geleverd heeft. Hij werkt heel nauwkeurig en netjes en wat ook super was dat is dat hij goede adviezen geeft, met je meedenkt en op een hele prettige manier met je overlegt en je voorziet van hele goede ideeën. Kortom: we zijn super tevreden en zijn blij dat hij medio juni bij ons terugkomt om op zolder een sanitaire ruimte te realiseren.

  Reageren
 7. Ton & Pauline

  Chris heeft de onze badkamer helemaal gerenoveerd en het resultaat mag er wezen. We zijn echt supertevreden met het werk dat Chris geleverd heeft. Hij werkt heel nauwkeurig en netjes. Plakt alles netjes af en zorgt voor afzuiging van stof zodat je nauwelijks hinder van de werkzaamheden ervaart.
  Chris is een echte vakman. Hij geeft ook goed advies en denkt met je mee. Chris heeft contact opgenomen met de leverancier toen bleek dat er een haarscheurtje in de toiletpot zat en gezorgd voor vervanging. Hartstikke fijn! Bedankt Chris! Wij zijn superblij met onze nieuwe badkamer!

  Reageren
 8. Brenda & Ralph

  Op vrijdagmiddag 4 oktober afgelopen jaar kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis en dezelfde dag begon Chris nog met voorbereiden van zijn werk. We hadden hoge verwachtingen van Chris, want mijn schoonouders hebben het genoegen gehad dat Chris hun badkamer heeft geplaatst. Ook bij het aanschaffen van de badkamer bij Sanidirect wist de verkoper ons te vertellen dat hij elke koper gunt dat Chris de badkamer kom zetten. Kortom; wij hadden er vertrouwen in en dat vertrouwen is ook beloond! Chris is een vrolijke goedzak die al neuriënd en zingend zijn werk doet en (zeer belangrijk) makkelijk in de omgang is met andere vaklieden die eveneens in het huis aan het werk waren. Chris is een vakman in hart en nieren; hij betrok ons in alle beslissingen en gaf zijn mening, maar liet het eindoordeel altijd aan ons over. Het resultaat; we hebben een mooiere badkamer dan we op voorhand dachten te krijgen. Chris is een absolute aanrader. Mocht hij een plek in zijn agenda hebben, aarzel dan niet om hem in te schakelen want hij is het dubbel en dwars waard!

  Reageren
 9. Ronald En Ciska Berendsen, Apeldoorn

  In November 2019 heeft Chris onze badkamer, toilet en wasmachine opstelplaats onder handen genomen. Na in overleg zelf het sloopwerk te hebben gedaan is hij goed gehumeurd aan de slag gegaan met al onze wensen. Sommige punten waren niet van te voren te bepalen maar werden tijdens het werk opgelost, hierin is Chris een hele fijne meedenker. Elke dag ging hij weer fluitend aan de slag en wat erg fijn was, hij hield rekening met de eventuele overlast en zorgde dat alles elke dag weer opgeruimd was. Erg fijn met 2 nieuwsgierige zoons in huis. Het eindresultaat is uiteindelijk verbluffend. Mooier dan gehoopt. Ook Sanidirect Duiven heeft hier goed in geholpen. Wij raden Chis dan ook aan als je een vriendelijke, opgeruimde en vrolijke badkamer monteur zoekt. Hij doet zijn slogan eer aan.

  Reageren
 10. Michelle en Taco van der Poel

  In april 2020 heeft Chris bij ons een badkamer geinstalleerd. Voorafgaand aan de installatie is er uitgebreid gesproken over onze specifieke wensen en aandachtspunten. Hier geeft Chris goed technisch inhoudelijk advies, wat volledig vrijblijvend is.
  Ook tijdens de installatie is er regelmatig overleg geweest over consequenties van bepaalde keuzes en wat de alternatieven waren.
  Chris werkt nauwkeurig en netjes en is daarbij een heel vriendelijk en aangenaam persoon. Resultaat is een prachtige badkamer waar wij zeer trots op zijn.
  Als u op zoekt bent naar een onafhankelijke badkamerinstallateur met kennis van zaken zouden wij Chris zeker aanbevelen.

  Reageren
 11. Marco en Linda

  Wat superblij zijn wij met de nieuwe badkamer die Chris voor ons gerenoveerd heeft!
  12 jaar geleden zijn we hier komen wonen en de badkamer was prima maar niet zoals we zelf wilden en het bad dat erin stond werd eigenlijk nooit gebruikt.
  Vanwege de goede recensies hebben we contact opgenomen met Chris.
  Hij had hele goede efficiënte ideeën en tips, hij denkt met je mee en alles is bespreekbaar.
  De hele badkamer is aangepakt, hij heeft alles eruit gesloopt en langzaamaan werd het een pareltje.
  Alles gaat steeds in overleg, communicatie is zeer goed.
  Hij werkt zeer nauwkeuring, is kundig en is ook een fijn persoon met altijd goede zin!
  We zagen er erg tegenop, maar het is 100% meegevallen.
  Kortom, wil je je badkamer laten plaatsen of renoveren, dan is Freriks badkamerinstallaties het perfecte bedrijf!

  Reageren
 12. Petra, Caitlin en Kevin Dekker

  Ben bij Chris terecht gekomen via vrienden die de badkamer ook de Chris heeft laten plaatsen. Hij heeft een badkamer en toilet bij ons geplaatst. Hij maakt zijn slogan waar “de keurige badkamerinstallateur”. Laat na elke werkdag de ruimte netjes achter. Bespreekt van te voren voordat hij een wijziging doorvoert. Ondanks enkele tegenslagen, die netjes zijn opgelost door Chris is het een mooie badkamer en toilet geworden, waar wij superblij mee zijn. Chris nogmaals bedankt en ook voor de gezelligheid.

  Reageren
 13. Astrid en Robert

  Afgelopen januari heeft Chris onze nieuwe badkamer geplaatst. De oude badkamer eruit gesloopt en daarna gehele badkamer weer opgebouwd. We kunnen niet anders zeggen dan dat we er superblij mee zijn. Het resultaat is precies wat we ervan hadden verwacht. Chris denkt goed met je mee en bespreekt alle mogelijkheden. Alles is keurig netjes afgewerkt en het ziet er supergoed uit. Chris is vakkundig en werkt nauwkeurig. Bovendien is Chris gezellig in de omgang en heeft respect voor je privacy.
  Wij zijn echt blij met onze badkamer!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *